Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Planting change for a better tomorrow

Planting change for a better tomorrow

Vi tror på planternes evne til at levere fantastisk smag og samtidig reducere påvirkningen af vores planet.

Vi er på en rejse mod en regenerativ fremtid og reducerer vores påvirkning fra jord til servering, mens vi skaber mad, der smager absolut lækkert. Derfor er vi fast besluttet på at få flere mennesker med på vores mission - fordi det at spise mere plantebaseret mad i dag betyder en bedre verden i morgen.

 

Garden Gourmet - hvor smag føles godt

SÅDAN SKABER VI EN BEDRE FREMTID - I DAG

Vores forpligtelser

Icon

PÅ VEJ FREM MED REGENERERING

50% af vores sojaprotein kommer fra gårde, der praktiserer regenerativt landbrug, inden udgangen af 2023, fordi vi tror på en regenerativ fremtid

icon 2

VORES MISSION FOR UDLEDNING

50 % af vores sojaprotein kommer fra Europa - vi stræber efter at holde vores fodaftryk så lavt som muligt i alle led

Icon 3

BÆREDYGTIG PAKKE

36% mindre emballagemateriale i vores nyeste design, hvilket hjælper med at reducere affald

Icon 4

PLANTERNES KRAFT

Vi tror på, at jo flere mennesker der omfavner plantebaseret mad, jo bedre bliver verden

PÅ VEJ OP MED REGENERERING

Vi tror på en regenerativ fremtid.

Vi arbejder på at gå videre end bæredygtighed og omfavne en måde at drive landbrug på, der gavner landmænd, miljø og samfund - kendt som regenerativt landbrug.

Regenerative landbrugsmetoder er tilgange til landbrug, der over tid kan understøtte sund jord og forbedre biodiversiteten. Og det er ikke nye metoder - mennesker over hele verden har brugt dem i tusindvis af år.

Vi begyndte at arbejde sammen med vores leverandør af sojaprotein i Serbien om at gå over til regenerativt landbrug i 2022. For eksempel støtter vi brugen af organisk gødning for at hjælpe med at genoprette den naturlige balance i jorden. Vi fremmer også biodiversiteten ved f.eks. at plante træer ved siden af afgrøderne - det perfekte hjem for dyrelivet. Vores drøm? Fugle, bier, mennesker og planter - der alle lever i lykkelig harmoni!

Ved udgangen af 2023 vil halvdelen af det sojaprotein, vi bruger, være dyrket på gårde, der bruger regenerative metoder - og vi sigter mod at øge dette hvert år!

PÅ VEJ OP MED REGENERERING
VORES EMISSIONSMISSION

Vi foretog en komplet analyse af vores virksomhed for at finde de tre vigtigste områder til at reducere vores CO2-udledning: ingredienser, drift og emballage.

Kvalitetsingredienser og landbrugspraksis er nøglen til god mad. Vi har forpligtet os til at forsøge at reducere vores CO2-fodaftryk fra jord til bord, og derfor bliver det sojaprotein, vi bruger, i stigende grad dyrket i Europa. Faktisk kommer halvdelen af vores sojaprotein allerede fra Europa, og det er kun begyndelsen.

Samtidig ligger vi ikke på den lade side, når det gælder vores fabrikker. Vi er i gang med at reducere energiforbruget, og vi er glade for, at alle vores fabrikker i Europa allerede bruger 100 % vedvarende elektricitet.

Det er flot! En anden vigtig del af at reducere vores emissioner er at reducere vores emballagefodaftryk - og det er præcis, hvad vi vil gøre

VORES EMISSIONSMISSION
INGEN TID AT SPILDE

Det er vigtigt for os, at vores emballager holder på al friskheden og smagen - og at de også ser godt ud. Men vi ønskede at gå endnu længere og skabe emballager, der opfylder alle disse krav, samtidig med at de er lettere og mere skånsomme for vores planet.

I år fjerner vi papirhylsteret fra emballagen med et design, der ikke kun er genanvendeligt, men også har 36% mindre emballage end før.

Sideløbende fortsætter vi vores emballagerejse. I samarbejde med et team af ekspertpartnere udforsker vi det, vi ydmygt kalder ""Fremtidens emballage"" - med det mål at have en bæredygtig emballage (og dermed et mindre fodaftryk) uden at gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller smag.

Vi er meget begejstrede for vores emballagerejse og kan ikke vente med at fortælle dig mere snartI

INGEN TID AT SPILDE