Til yoghurtsaucen rives agurken groft og dryppes af på en sigte eller med et stykke køkkenrulle. Hak derefter peberfrugt, hvidløgskoriander og mynte. Bland det i yoghurten med lidt stødt spidskommen. Afslutningsvis smag det til med salt og peber efter præference.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
½ agurk
¼ rød peber
200 g babyspinat
4 korianderblade
1 rødløg
1 rød spids peber
1 fed hvidløg
½ tsk malede spidskommenfrø
salt og peber
olie til stegning
200 ml vegetabilsk yoghurt
2 naan brød
4 mynteblade
Veganske Naan-brød med stegte Filet Pieces
Prøv denne lækre opskrift inspireret af det asiatiske køkken med naan og Hälsans Kök Filet Pieces med vegansk yoghurtsauce!
Tilberednings instruktioner
1. Lav yoghurtsaucen
2. Skær rødløg og peberfrugt
Skær rødløg og peberfrugt i stykker. Pil og hak derefter et hvidløg. Steg peberfrugten og løg i lidt olie i et par minutter og tilføj hvidløget kort til sidst.
3. Steg Hälsans Kök Filet Pieces og rist naan-brødet
Steg en pakke af Hälsans Kök Filet Pieces i en anden stegepande efter anvisningen på pakken. Når Filet Pieces er gennemstegt så tilføj peberfrugt-løgblandingen til panden. Rist naan-brødene i en brødrister og skær dem op.
4. Fyld naan-brødet og server!
Fyld naan-brødet med lidt spinat og tilføj derefter blandingen af de stegte grøntsager og Filet Pieces. Server med den vegetariske yoghurtsauce.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
104.1 gram
Energi
842.9 kilokalorier
Fedtstoffer
21.2 gram
Protein
57.2 gram