Første step er at lave dine blomkålsris. Skil bladene på dit blomkål fra kålhovedet, men smid dem ikke væk! Riv blomkålen med et rivejern til mindre "ris-lignende" stykker.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök grillede stykker
1 lille blomkål (fuld)
1 løg
1 fed hvidløg
Frisk ingefær
1 porre
1 rød peberfrugt
1 chilipeber
1 spsk hoisinsauce
1 spsk sojasovs
1 håndfuld cashewnødder
Bowl med blomkålsris med Filet Pieces
Formindsk dit madspild ved ikke at smide dine blomkålsblade ud, brug dem i denne dejlige vegetariske og asiatisk inspirerede opskrift!
Tilberednings instruktioner
1. Lav dine blomkålsris
2. Skær alle dine grøntsager
Hak derefter løget, den røde peberfrugt, porren og chilipeberen. Hak også hvidløg og ingefær.
3. Lav saucen
Find en gryde frem hæld lidt olivenolie i. Tilsæt derefter din sojasauce, chilipeber, hvidløg og ingefær. Tilsæt ligeledes blomkålsbladene, alle grøntsagerne og selvfølgelig dine Hälsans Kök filet stykker. Tilsæt din hoisinsauce, hvis du kan lide det.
4. Tid til at servere!
Efter at grøntsagerne er stegt og er lækre mører kan de endelig servere det! Tilføj din grøntsagsblanding til dine blomkålsris og top den med nogle cashewnødder. Velbekommen!
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
70 gram
Energi
813.5 kilokalorier
Fedtstoffer
31.8 gram
Protein
62.6 gram