Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Intet spild af blomkålsris

Bowl med blomkålsris med Filet Pieces

Serving 1 servering
Varighed 37 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök grillede stykker
1 lille blomkål (fuld)
1 løg
1 fed hvidløg
Frisk ingefær
1 porre
1 rød peberfrugt
1 chilipeber
1 spsk hoisinsauce
1 spsk sojasovs
1 håndfuld cashewnødder
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Bowl med blomkålsris med Filet Pieces

Formindsk dit madspild ved ikke at smide dine blomkålsblade ud, brug dem i denne dejlige vegetariske og asiatisk inspirerede opskrift!

Tilberednings instruktioner

1. Lav dine blomkålsris

Første step er at lave dine blomkålsris. Skil bladene på dit blomkål fra kålhovedet, men smid dem ikke væk! Riv blomkålen med et rivejern til mindre "ris-lignende" stykker.

2. Skær alle dine grøntsager

Hak derefter løget, den røde peberfrugt, porren og chilipeberen. Hak også hvidløg og ingefær.

3. Lav saucen

Find en gryde frem hæld lidt olivenolie i. Tilsæt derefter din sojasauce, chilipeber, hvidløg og ingefær. Tilsæt ligeledes blomkålsbladene, alle grøntsagerne og selvfølgelig dine Hälsans Kök filet stykker. Tilsæt din hoisinsauce, hvis du kan lide det.

4. Tid til at servere!

Efter at grøntsagerne er stegt og er lækre mører kan de endelig servere det! Tilføj din grøntsagsblanding til dine blomkålsris og top den med nogle cashewnødder. Velbekommen!

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
70 gram
Energi
813.5 kilokalorier
Fedtstoffer
31.8 gram
Protein
62.6 gram