Forvarm ovnen til 200 ℃. Halver græskarret, fjern kernerne og skær det i lige store, ikke for tykke skiver. Rist græskarbåde med lidt olie, salt og peber på en bageplade i cirka 20 minutter, til de er bløde.
Ingredienser
Burger Bulgur salat
Nyd smagen af denne veganske Autumn Burger Bulgur Salat med spinat og ristet græskar. Denne lækre måltidssalat kombinerer den velsmagende Hälsans Kök Plantebaserede Burger med den søde og karamelliserede smag af ristet græskar. Toppet med en cremet og syrlig yoghurtsauce er hver bid et smagsudbrud, der giver dig lyst til mere.
Tilberednings instruktioner
Kog bulguren i kogende vand i cirka 10 minutter, indtil den er blød. Dræn og lad afkøle. I mellemtiden skærer eller riv rødkålen i tynde skiver. Bland yoghurten med citronsaft og smag til med salt og peber.
Tilbered eller grill veggieburgerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt svampene og kog i et par minutter, og smag til med salt og peber.
Fordel bulgur, spinat, rødkål og svampe på tallerkener og dryp med citronsaft. Anret de ristede græskarbåde og veggieburgerne ovenpå og server med