Kog risene, afdryp og lad dem køle lidt af. Løsn salatbladene og læg dem i koldt vand. Halver avocadoen, fjern pit og skræl, skær i tynde skiver og drys med limesaft.
Ingredienser
Burrito bowl med Hälsans Kök Filet Pieces
Prøv denne veganske burrito-skål inspireret af mexicansk køkken med Hälsans Kök Filet Pieces. God ret til at tømme køleskabet for grøntager, og derigennem undgå madspild.
Tilberednings instruktioner
Skær tomaterne i tern og dræn bønner og majs. Pil og skær løget i meget tynde ringe.
Skær peberfrugten i tynde strimler og steg dem kort på panden med lidt olie, krydr med salt og peber
Steg Hälsans Kök Filet stykker i lidt olie efter anvisningen på pakken.
Fordel salatbladene i skålene og fordel risene ovenpå. Fordel herefter grøntsagerne rundt om og kom de bagte "stykker" ovenpå og drys grøntsagerne med lidt røget paprika og pynt med frisk koriander, jalapenopeber og lime.
Skiver af frisk jalapenopeber kan nemt konserveres hurtigt med lidt eddike, lidt salt og en teskefuld sukker. Lad dem stå i en time. Lækkert med tortillachips og (vegansk) creme fraiche.