Halver tomaterne og skær champignonerne i skiver
Ingredienser
300 gram Hälsans Kök Grilled Fillet
100 gram champignon, hvid, rå
150 gram ris, hvid, glutinous, ubefæstet, ubehandlet
200 gram spinat, rå
200 gram Grønne tomater tomater
500 ml grøntsagsbouillon
50 gram Fløderstatning, flydende, med hydrogeneret vegetabilsk olie og sojaprotein
Cremet Orzo med ovo-vegetariske fileter
Nyd den cremede og tilfredsstillende smag af Creamy Orzo med grillede ovo-vegetariske fileter. Et fantastisk vegetarisk hverdagsmåltid til at nyde med familie og venner.
Tilberednings instruktioner
1. Forbered grøntsagerne
2. Kog grøntsagerne og orzo
Brun svampene i lidt madolie og tilsæt orzo og bouillon. Bring i kog og kog orzonaen i ca. 8 min. Efter 7 min røres spinaten i og lader den visne.
3. Grill fileten
Steg eller grill den ovo-vegetariske filet efter pakkens anvisning, indtil den er brun.
4. Prikken over i'et, server og nyd!
Hæld tomaterne gennem en si og tilsæt fløde samt salt og peber, hvis det er nødvendigt. Skær kyllingefilet i skiver og server med orzo.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
91.7 gram
Energi
648.8 kilokalorier
Fedtstoffer
14.2 gram
Protein
35 gram