Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
ac7767e8da7401c1e838186c906bf8b8_180125_UK_Fiery_red_Peper_Falafel_pita.jpg

FALAFEL PITA MED COUSCOUS SALAT OG SØD CHILISAUCE

Serving 2 servering
Varighed 30 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Falafel (190 g)
60 g revet gulerod
80 g salatblade
300 g blandede stegte grøntsager (fra frost)
80 g couscous
Frisk mynte
4 spsk creme fraiche
2 spsk sød chilisauce
2 tsk olie
Saft fra en citron
2 tortillas eller pitabrød
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

FALAFEL PITA MED COUSCOUS SALAT OG SØD CHILISAUCE

Prøv denne lækre opskrift på falafel i pitabrød med en forfriskende sidesalat lavet af couscous. En velsmagende vegetarisk ret inspireret af mellemøstlige køkken!

Tilberednings instruktioner

1. Forvarm ovnen

Forvarm ovnen til 180 ° C og bag de frosne grøntsager i henhold til pakningsinstruktionerne.

2. Bag falaflerne

Placer falaflerne på en bageplade og opvarm i ovnen i 8-10 minutter. Tilsæt tortilla eller pitabrød til ovnen i de sidste 3-4 minutter for at varme dem op.

3. Kog couscousen

Kog couscousen i 120 ml kogende vand i en overdækket skål i 5 minutter, tilsæt derefter olivenolie og rør citronsaften ind. Tilsæt de ovnbagte grøntsager.

4. Fyld brødet

Fordel alle ingredienserne i dine brød! Tilsæt salat og gulerødder i bunden, samt creme fraiche og sød chilisauce. Halver falaflerne og placer ovenpå.

5. Server retten

Server med couscous salaten ved siden af, pynt med frisk mynte og nyd!

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
105.2 gram
Energi
698.6 kilokalorier
Fedtstoffer
20.1 gram
Protein
23.7 gram