Forbered Filét Pieces i henhold til instruktionerne på emballagen.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
8 rispapirer
80 g rødkål
120 g agurk
40 g romaine salat
15 g løgspirer
40 g tomatchutney
Friske forårsruller med Hälsans Kök Filét Pieces
Giv dit sædvanlige frokost et twist med disse asiatiske forårsruller med Filét Pieces! Let, hurtig og helt vegansk!
Tilberednings instruktioner
1. Steg Filet Pieces
2. Skær agurk og rødkål
Vask og skær agurk i strimler og rødkål i julienne strimler.
3. Fugt rispapiret
Fugt rispapiret i koldt vand i 10-15 sekunder (i henhold til pakningsinstruktionerne) og læg det på en plade. Lav rullerne en efter en, så de ikke tørrer ud.
4. Fyld og server rullerne
Placer salat, løgspirer, agurk, Filét Pieces, tomatchutney og rødkål i midten. Våd fingrene med vand, fold siderne mod midten og rul op. Kulinarisk tip: Serveres med sojasovs.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
82.7 gram
Energi
500.9 kilokalorier
Fedtstoffer
7.8 gram
Protein
23.2 gram