Skræl græskarret med en grøntsagsskræller og skær det i tern. Kog halvdelen af græskarterningerne i vand og en knivspids salt til de er møre.
Ingredienser
Pasta med græskar og grøntsagsboller
Smag denne lækre pasta lavet med Hälsans Kök plant-based balls, som er den perfekte komfortmad til de kolde dage!
Tilberednings instruktioner
Skær zucchinien i tern og hak løg og hvidløg. Skær tomaten i tern. Fjern timianbladene fra kvistene og hak dem fint.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og forvarm ovnen til 200 ºC. Steg løg, hvidløg og timian med de resterende tern af græskar og zucchini i lidt olivenolie. Læg låg på gryden og lad det simre i cirka 10 minutter.
Riv citronen ovenpå. Tilsæt tomatpuré og tomat i tern. Steg et stykke tid og krydr med salt og peber.
Dræn det kogte græskar. Blend fint med røremaskinen og vend græskar-zucchini-blandingen i. Tilsæt nu den kogte pasta. Hvis det er nødvendigt så tilføj mere græskar for at gøre det mere flydende
Kom lidt olivenolie i en stegepande og steg bollerne i et par minutter. Hæld pastablandingen i et ovnfad og fordel bollerne ovenpå. Drys lidt vegansk ost og lad det bage i ca. 5 minutter i ovnen, indtil osten er smeltet.