Skær dadlerne i stykker, fignerne i tern og hak pekannødderne groft. Forbered tranebærene og granatæblekernerne.
Ingredienser
Vegetarisk kransesalat med falafel
Denne vegetariske kransesalat med Hälsans Kök falafel er et smukt midtpunkt til din middag og er fantastisk til at dele!
Oplagt til julebordet, men kan sagtens serveres til årets andre anledninger.
Tilberednings instruktioner
Hak løget så fint som muligt og bland med olivenolie, granatæblesirup og balsamicoeddike med et piskeris, indtil det er godt blandet. Tilsæt salt og peber efter smag.
Sørg for at salaten er tør ved at bruge en salatsnurre (hvis du selv har vasket den) og anret salaten som en krans på en flot stor tallerken.
Fordel dadler, figner, granatæblekerner, pekannødder og tranebær over kransesalaten.
Lige inden servering bages eller steges falafelkuglerne efter anvisningen på pakken. Når de erer sprøde skal de fordeles over salaten. Dryp med lidt dressing og server resten separat.