Bring bouillonen i kog. Skræl tomaterne, lav et kryds på skindet og dyk dem i bouillonen i et par sekunder. Skyl dem straks under koldt vand og fjern skindet fra tomaterne. Skær tomaterne i stykker og fjern kernerne. Tilsæt stykkerne til bouillonen.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
2 mel tortillas
1 liter grøntsagsbuljong, klar til servering
2 tomater
1 avocado
1 rødløg
1 grøn jalapeño peber
3 limefrugter
1 forårsløg
1 chipotle peber (kværnet røget mexicansk peber)
1 bundt koriander
Mexicansk limesuppe
Lækker krydret tacosuppe med skønne toppings og fyldt med velsmag – og præcis så stærk som man bedst selv kan lide den.Med andre ord, perfekt mad hvis man vil have varmen!.
Tilberednings instruktioner
1. Bring bouillonen i kog og tilsæt stykkerne
2. Forbered grøntsagerne
Steg de almindelige sojabønneskiver i lidt olie efter anvisningen på pakken. Skær avocadoen i halve, fjern kernehuset. Skær halvdelene og pil skindet fra avocadoerne. Skær forårsløg, rødløg og jalapeñopeber i tynde ringe.
3. Skær tortillaerne i trekanter og steg dem i lidt olie
Skær tortillaerne i trekanter og steg dem i lidt olie på en pande, til de bliver brune. Smag bouillonen til med limesaft.
4. Fordel i dybe tallerkener
Fordel avocado, jalapeñopeber og Filet pieces i dybe tallerkener og hæld den varme bouillon i.
5. Tilsæt rødløg, forårsløg og koriander, Serveres med den stegte tortilla!
Tilsæt rødløg, forårsløg og koriander og drys derefter med chipotle eller tørret rød peber. Serveres med den stegte tortilla.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
47.1 gram
Energi
461.9 kilokalorier
Fedtstoffer
18.6 gram
Protein
31.9 gram