Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nudelsoppa

NUDLESUPPE MED FILET PIECES, BULLING OG SALATLØG

Serving 4 servering
Varighed 35 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
200 gram Radiser, rå
1 løg, rå
50 milliliter grøntsagsfond
1,5 liter vand
2 stilke stjerneanis
1 kanelstang
5 stilke koriander
50 milliliter sojasovs
1,5 spsk sukker
250 gram glasnudler
100 gram bønnespirer
100 gram pak choi
2 grønne løg
chiliflager
70 ml riseddike
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

NUDLESUPPE MED FILET PIECES, BULLING OG SALATLØG

Nudelsuppe er en populær ret på alle tider af året og dagen. Den har en vidunderlig smagskombination af kanel og ingefær. Kanel er et vigtigt krydderi i det thailandske og kinesiske køkken og bruges hovedsageligt i supper og braiserede retter. Kanel er også den perfekte kombination til stjerneanis og ingefær. Glem ikke, at nudelsuppe skal spises med spisepinde.

Tilberednings instruktioner

1. Pil radise og løg

Pil radise og løg og skær dem i stykker, der passer på en ske.

2. Kog ingredienserne til suppen i 10-20 min

Kom alle ingredienserne til suppen i en stor gryde. Bring det i kog og lad det simre i 10-20 min.

3. Kog nudlerne

Kog nudlerne efter pakkens anvisning og hold dem varme.

4. Tilføj Hälsans Kök Filet Pieces

Tilsæt Hälsans Kök Filet Pieces til suppen i løbet af de sidste 5 minutter

5. Hæld i skåle

Læg nudler, spirer, pak choi/spinat i 10 små lune suppeskåle.

6. Tilsæt kinesisk radise og løg.

Hæld suppen over og tilsæt kinesisk radise og løg.

7. Tjene!

Server med hakket spidskål, riseddike og chilipulver

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
119.7 gram
Energi
632.2 kilokalorier
Fedtstoffer
5.5 gram
Protein
32.8 gram