Pil radise og løg og skær dem i stykker, der passer på en ske.
Ingredienser
NUDLESUPPE MED FILET PIECES, BULLING OG SALATLØG
Nudelsuppe er en populær ret på alle tider af året og dagen. Den har en vidunderlig smagskombination af kanel og ingefær. Kanel er et vigtigt krydderi i det thailandske og kinesiske køkken og bruges hovedsageligt i supper og braiserede retter. Kanel er også den perfekte kombination til stjerneanis og ingefær. Glem ikke, at nudelsuppe skal spises med spisepinde.
Tilberednings instruktioner
Kom alle ingredienserne til suppen i en stor gryde. Bring det i kog og lad det simre i 10-20 min.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning og hold dem varme.
Tilsæt Hälsans Kök Filet Pieces til suppen i løbet af de sidste 5 minutter
Læg nudler, spirer, pak choi/spinat i 10 små lune suppeskåle.
Hæld suppen over og tilsæt kinesisk radise og løg.
Server med hakket spidskål, riseddike og chilipulver