Forvarm ovnen til 200°C og beklæd en bageplade med bagepapir.
Ingredienser
Frisk poke bowl med vegetarisk schnitzel
Leder du efter en ny måde at spise dine vegetariske schnitzeler på? Så prøv vores bud på en frisk vegetarisk poke bowl. Velbekomme!
Tilberednings instruktioner
Kog de brune ris efter pakkens anvisning.
Vask og skær aubergine og courgette i tykke skiver, gnid med olivenolie og fordel på bagepladen.
Skær tomaten i halve, gnid med olivenolie og læg den også på bagepladen. Krydr grøntsagerne med salt og peber og sæt dem i ovnen i 20 minutter.
Bag eller steg de vegetariske schnitzler fra Hälsans Kök til de er brune og sprøde efter anvisningen på pakken.
Fordel risene mellem to skåle. Anret derefter hver skål med en halv tomat, et par skiver zucchini og aubergine, en halv avocado og noget lammesalat.
Brug en grøntsagsskræller til at lave strimler af agurken og fordel mellem begge skåle.
Pynt avocadoen med nogle sesamfrø og fordel granatæblekernerne over begge skåle. Afslut til sidst med den snittede schnitzel.
Server og nyd. Velbekomme!