Start med at lave din ramensuppe. Kog 1 liter vand i en gryde og tilsæt grøntsagsbouillon tilsvarende 1 liter vand. Tilsæt miso pasta, fish sauce og soya og rør godt rundt. Tilsæt dine tørrede svampe, og lad suppen stå og småsimre i 10-15 minutter. Smag evt. til med mere soya, afhængig af hvor kraftig du foretrækker din suppe.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
150g tørrede nudler
2 æg
1 liter vand
2 Grøntsagsbouillon
2-3 spsk miso pasta
2 spsk fish sauce
0,5 dl soya
En håndfuld tørrede svampe (fx Shiitake)
Lidt sesamolie
Bønnespirer
Frisk koriander
Evt. tørret tang
VEGETARISK RAMEN AF JON DANIEL EDLUND
Prøv Jon Daniel Edlunds udgave af Ramen med Filet Pieces. Hvis du leder efter ny inspiration til aftensmad, så prøv denne lækre og nemme ret.
Tilberednings instruktioner
1. Lav ramensuppen
2. Kog æg og nudlerne og steg Filet Pieces
Kog æggene, og pil dem. Kog også nudlerne efter anvisning på pakken, og stil til side. Varm en pande op, og steg dine Filet Pieces i lidt sesamolie, til de har fået lidt gyldenbrun stegeskorpe
3. Anret og server
Anret nu din ramensuppe i en stor dyb skål! Hæld et par suppeskeer op i skålen, sammen med nogle af de tørrede svampe, og læg en stor bunke af dine kogte nudler heri. Skær ægget i to halve, og placer dem ovenpå nudlerne. Anret nu med filet pieces, bønnespirer, frisk koriander og evt. tørret tang.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
63.8 gram
Energi
596.5 kilokalorier
Fedtstoffer
14.1 gram
Protein
49.9 gram