Kog ramen nudlerne efter pakkens anvisning. Skær shiitake, radise og gulerødder i skiver og halver bimien på langs. Kog gulerødderne i 4 minutter, indtil de er sprøde, og blancher bimi og shiitake i 2 minutter.
Ingredienser
Japansk Miso Ramen suppe med Filet Pieces
Lad os rejse til Japan til middag! Lav denne veganske japanske misosuppe for en glad sjæl og en tilfreds mave. Retten er med vores Filet Pieces, som fremstår som det perfekte alternativ til kylling.
Tilberednings instruktioner
Bring fonden i kog. Steg Filet Pieces forsigtigt efter anvisningen på pakken.
Fordel ramennudlerne, nogle friske spinatblade, gulerødder, bimi, sojabønner, shii-take og Filet Pieces i store suppeskåle.
Hæld den varme bouillon over og pynt med radiser, sesamfrø og shisho karse.
spicy chili 'crisp' olie 150 ml olivenolie 1 stor frisk chilipeber 1 skalotteløg 1 fed hvidløg 1 spsk tørrede chiliflager 1 tsk revet frisk ingefær. 1. Hak skalotteløg, hvidløg og frisk peber (frøkød) fint og steg dem forsigtigt uden at brune i lidt olie. 2. Tilsæt resten af olien og ingefæren og lad det køle af.