Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Glaserede nuggets med ris og grøntsager

Glaserede nuggets med ris og grøntsager

Serving 4 servering
Varighed 30 MIN
Sværhedsgrad Udfordrende

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök plantebaseret nuggets
300 g hvide (basmati) ris
1 Shanghai bok choy
400 g bimi (asparges broccoli)
200 g sugar snaps
125 g bønnespirer
1 fed hvidløg
400 ml kokosmælk
150 ml vand
1 cm frisk ingefær
1/4 rød peber
solsikkeolie til stegning
2 forårsløg
4 spsk sød chilisauce
5 spsk let salt sojasovs
1 spsk ristede sesamfrø
salt
peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Glaserede nuggets med ris og grøntsager

Hvorfor ikke servere veganske nuggets med et asiatisk twist? Disse glaserede Hälsans Kök plantebaserede nuggets er lækre med kokosris og asiatiske grøntsager!

Tilberednings instruktioner

1. Kog risene

Kom kokosmælk og vand i en gryde, bring det i kog og tilsæt risene. Rør og kog i 15 minutter.

2. Lav marinade til glaseringen af nuggets

Blancher sugar snaps og bimi (skåret i to på langs) i cirka 2 minutter. Skær bok choyen i stykker og forårsløget i 1 cm stykker. Fjern de tynde rødder fra bønnespirerne. Pil og hak hvidløg og skræl og riv ingefæren. Skær den røde peber i tynde ringe.

3. Steg ingredienserne til marinaden

Steg derefter sugar snaps, bimi og bok choy i lidt olie og steg hvidløg, ingefær og rød peber med. Tilsæt lidt sojasovs under stegning og smag til med salt og peber. Vend til sidst bønnespirerne gennem grøntsagerne og hold det hele varmt. Samtidig blandes chilisaucen med soyasaucen.

4. Steg og mariner dine nuggets

Steg dine nuggets efter anvisningen på pakken og vend dem i sauceblandingen, mens de er varme.

5. Anret og server!

Server retten ved at tilføje ris til en skål, tilføje grøntsager og nuggets og drys nogle sesamfrø ovenpå. Velbekomme!

chef_cooking

MADLAVNINGSTIPS

Byt dine Nuggets ud med Hälsans Kök Filet Pieces
Du kan med fordel bytte dine Nuggets ud med Hälsans Kök Filet Pieces, som fremstår som et vegetarisk alternativ til kylling.
Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
106.5 gram
Energi
901.9 kilokalorier
Fedtstoffer
39.3 gram
Protein
35.2 gram