Kom kokosmælk og vand i en gryde, bring det i kog og tilsæt risene. Rør og kog i 15 minutter.
Ingredienser
Glaserede nuggets med ris og grøntsager
Hvorfor ikke servere veganske nuggets med et asiatisk twist? Disse glaserede Hälsans Kök plantebaserede nuggets er lækre med kokosris og asiatiske grøntsager!
Tilberednings instruktioner
Blancher sugar snaps og bimi (skåret i to på langs) i cirka 2 minutter. Skær bok choyen i stykker og forårsløget i 1 cm stykker. Fjern de tynde rødder fra bønnespirerne. Pil og hak hvidløg og skræl og riv ingefæren. Skær den røde peber i tynde ringe.
Steg derefter sugar snaps, bimi og bok choy i lidt olie og steg hvidløg, ingefær og rød peber med. Tilsæt lidt sojasovs under stegning og smag til med salt og peber. Vend til sidst bønnespirerne gennem grøntsagerne og hold det hele varmt. Samtidig blandes chilisaucen med soyasaucen.
Steg dine nuggets efter anvisningen på pakken og vend dem i sauceblandingen, mens de er varme.
Server retten ved at tilføje ris til en skål, tilføje grøntsager og nuggets og drys nogle sesamfrø ovenpå. Velbekomme!