Forbered Hälsans Kök falafels i henhold til instruktionerne på emballagen. Kog quinoa ifølge instruktionerne på pakken (eller køb forberedt).
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g baby spinat
80 g cherrytomater
80 g revne gulerødder
60 g kogte edamames
10 g græskarfrø
30 g hindbær
5 spsk ekstra jomfru olivenolie
3 spsk æblecidereddike
Salt og peber
Salatkrukke med Hälsans Kök Falafel
Salater er perfekte til forår / sommer, det ved vi. Men hvad med et twist ved at tilføje falafel og præsentere den i en smuk krukke? 100% vegansk! Prøv det!
Tilberednings instruktioner
1. Steg falafels og kog quinoa
2. Skær tomaterne
Skær cherrytomaterne i to.
3. Lav dressingen af hindbær
Knus hindbærene med en gaffel og tilsæt olivenolie og eddike. krydr og bland.
4. Saml retten i en krukke
Hæld vinaigrette i bunden af krukken. Derefter quinoa, edamame, gulerod, falafels og cherrytomater. Afslut spinatblade og græskarfrø.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
61 gram
Energi
662.1 kilokalorier
Fedtstoffer
35.6 gram
Protein
21.3 gram