Start med at lave karrysaucen ved at hakke hvidløg og skære løg og peberfrugt i stykker.
Ingredienser
Karry med Schnitzel 'Katsu'
Denne smagfulde karryret, serveret med en sprød Hälsans Kök vegansk schnitzel, er en lækker vegansk version af en traditionel japansk katsu karry. En lækker anderledes plantebaseret opskrift, som er god til dig der søger inspiration til nye retter.
Tilberednings instruktioner
På en pandes steges hvidløg med løg og peberfrugt i olien, indtil løget er gennemsigtigt. Efter et par minutter tilsættes tomatpuréen og drys derefter med krydderiet Garam Masala, karry og mel. Lad det igen stege i et par minutter og tilsæt derefter bouillon med grøntsagssmag.
Bring det hele i kog og lad det simre et par minutter. Tilsæt derefter kokosmælken, hvortil det skal simre i nogle minutter, og efterfølgende smages til med salt og peber.
Kog imens risene efter anvisningen på pakken. Til salaten skæres agurken og guleroden i bånd med en grøntsagsskræller eller i skiver med en kniv. Bland dem og smag til med limesaft, ingefærsirup og salt og peber.
Bag eller steg veggie schnitzlerne fra Hälsans Kök sprøde og gyldenbrune efter anvisningen på pakken.
Skær schnitzlerne i strimler og server med karrysauce og ris og pynt med koriander.
Velbekomme!