Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og skyl med koldt vand. Skær mangohalvdelene langs pit. Skær halvdelene på langs i dele og skær kødet af skrællen. Skær stykkerne i skiver og derefter i strimler. Pil og halver løget og skær det derefter i tynde skiver.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök schnitzel
150 g nudler efter eget valg
100 g kogt edamame
1 mango
1 avocado
1 rød peberfrugt
1 rødløg
1/2 agurk
1 lime
solsikkeolie
4 spsk Tamari sojasovs, eller en anden let sojasovs
2 spsk sesamolie
1 cm frisk ingefær
et par kviste koriander
salt
peber
Vegetarisk crunchy schnitzel nudlesalat
Denne nudelsalat i asiatisk stil med tamari dressing, toppet med en sprød Hälsans Kök veganske Schnitzel. Alt i alt, en lækker plantebaseret middag for to!
Tilberednings instruktioner
1. Kog nudlerne samt skær mango og løg
2. Skær agurk og avocado
Skær agurken med skind i skiver og derefter i strimler. Halver avocadoen, fjern kernen, fjern kødet fra skindet, skær i stykker og drys med limesaft.
3. Bland ingredienserne, tilføj krydderier og olier
Bland nudler, mango, peberfrugt, løg, agurk og avocado sammen. Bland sojasovsen, sesamolie, ingefær, salt og peber til dressingen.
4. Steg schnitzlerne
Steg schnitzlerne fra Hälsans Kök efter anvisningen på emballagen, indtil de er sprøde.
5. Saml og server!
Smag salaten til med dressingen og server resten separat. Fordel salaten på tallerkenerne, og skær schnitzlerne i strimler. Kom schnitzlen på salaten og pynt med koriander.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
122.3 gram
Energi
1094 kilokalorier
Fedtstoffer
50.5 gram
Protein
38.8 gram