Forvarm ovnen til 200 ℃. Skær kål, gulerod og æble i meget tynde strimler eller skær dem i skiver med en mandolinskærer.
Ingredienser
Schnitzel wraps med Coleslaw og Spicy Mayo
Disse wraps med Hälsans Kök plantebaseret schnitzel, coleslaw og spicy mayo er den perfekte middag til enhver dag i ugen!
Prøv denne vegetariske opskrift, hvis du har behov for at skifte dine rutineprægede retter ud med noget nyt og friskt. Vi tro fuldt og fast på, at disse wraps kan blive en ny klassiker hjemme ved dig. Velbekomme!
Tilberednings instruktioner
Krydr grøntsagerne separat med salt og peber. Drys rigeligt med citronsaft og lad dem 'marinere' på siden i cirka 15 minutter. Lav saucen ved at blande mayonnaise, yoghurt, ingefærsirup og chiliflager og tilsæt lidt citronsaft efter smag.
Bag/steg de vegetariske schnitzlerne fra Hälsans Kök efter anvisningen på pakken og varm tortillaerne i ovnen til de er varme.
Fordel noget sauce på en tortilla og fordel salat, kål, gulerod og æble derpå. Skær den stegte schnitzel i strimler, del den ovenpå grøntsagerne og kom lidt mere sauce ovenpå. Rul til sidst tortillaen sammen og nyd.