Forvarm ovnen og bag bollerne/brødet efter anvisningen på emballagen. Vask og skær tomater, pickles, rødløg og agurk i skiver.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök veganske Nuggets
10 miniboller (for eksempel minibrød, der kan trækkes fra hinanden eller mini hamburgerboller)
et lille stykke rødløg
et lille stykke agurk
et par cherry- eller vindruetomater
et par pickles
salat efter eget valg og/eller babyspinat
vegansk mayonnaise
ketchup
sød chilisauce
Sliders med veganske nuggets af Hälsans Kök
Disse sliders lavet med Hälsans Kök veganske Nuggets er den perfekte snack til en fødselsdagsfest. De er nemme at lave og vil blive elsket af børn!
Tilberednings instruktioner
1. Forvarm ovnen, bag bollerne og skær grøntsagerne
2. Skær, smør og fyld bollerne
Skær minibollerne i halve på langs og smør bunden med lidt mayonnaise. Top dem efterfølgende med et spinatblad eller salat efter eget valg.
3. Steg de plantebaserede nuggets
Bag/ steg dine nuggets fra Hälsans Kök efter anvisningen på pakken og læg dem på 'burgerbollerne'. Top dem med tomat, agurk og/eller sylteagurk, kom lidt af din yndlingssauce på og læg toppen af bollen ovenpå. Stik et lille bambus- eller træspyd i og server.
Server og nyd de små vegetariske burgere!
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
21.9 gram
Energi
185.9 kilokalorier
Fedtstoffer
7.3 gram
Protein
7.8 gram