Start med at blende havremælk og spinat (så spinaten bliver helt blendet så du ender med en helt grøn og fin væske) og kom det i en stor skål og tilføj æg, salt og peber - pisk æggene ud og tilføj derefter hvede -og majsmel. Rør det godt sammen og pandekagedejen er nu klar til at blive stegt. Steg i olie på en varm pande - hav tålmodighed med pandekagerne, så bliver de bedst!
Ingredienser
SPINATWRAP MED PLANT-BASED NUGGETS
Leder du efter inspiration til madpakken, så prøv denne lækre wrap med vores veganske nuggets. En hurtig og lækker opskrift, som hele familien vil elske.
Tilberednings instruktioner
Imens dine pandekager steger, klargøres dressingen ved at skyr, olivenolie,æblecidereddike, parmesan, hvidløg, citronsaft og ansjoser blendes fint sammen. Smag til med salt, peber og citron. Sæt den på køl indtil servering.
Herefter klargøres grøntsagerne og placeres på et fad eller en stor tallerken.
Når pandekagerne er færdige så steges Plant Based Nuggets på panden i lidt olie, de skal ca. have i 3-5 min. Vend dem halvvejs og steg dem indtil de bliver crispy.
Nu skal pandekagerne bare fyldes, jeg starter altid med at fordele dressingen i bunden, derefter grøntsager og så Plant Based Nuggets. Velbekomme!