Vask og skær salaten i stykker. Læg den som bund på en tallerken.
Ingredienser
Sprød minifiletsalat
Hvis du er på udkig efter en velsmagende og forfriskende salat, men med lidt mere sprødt, er vores salatopskrift med Hälsans Kök Crispy Mini Filet perfekt til dig og helt vegetarisk!
Tilberednings instruktioner
Steg Hälsans Kök Crispy Mini Fillets på en pande med 2 spsk olivenolie, indtil de er gyldne i overensstemmelse med pakkens anvisninger. Skær dem i små stykker.
Skræl og skær avocadoen i skiver. Drys lidt citronsaft over avocadoen for at forhindre, at den bliver mørkere. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skræl løget og skær det i juliennestrimler. Tip: For at blødgøre løgene kan du marinere dem i koldt vand i ca. 10 minutter for at gøre dem bløde.
For at lave den fyldige salatdressing skal du bruge: 2 spsk tahin, 2 spsk olivenolie, 1 tsk riseddike, 1 spsk agavesirup, 1 finthakket hvidløgsfedd, 2 spsk citronsaft og ¼ tsk salt og peber. Bland ingredienserne i en skål, og pisk med en gaffel, indtil de er emulgeret. Servér salaten med saucen som dressing.