Forvarm ovnen til 180º. Fugt tortillaerne lidt med vand, og bag dem i mikrobølgeovnen i 30 sekunder.
Ingredienser
Sprøde mini filet tacos med limesauce
Vores lækre og veganske tacos har et krydret og friskt twist fra limesaucen sammen med Hälsans Kök Crispy Mini Filet og sprød coleslaw, hvilket gør hver bid til en velsmagende rejse. Med Cripsy Mini Filet får klassiske tacos en opgradering med en sprød panko panering og saftige fileter. Desuden er de 100 % veganske!
Tilberednings instruktioner
Pensl dem med olie, og læg dem på ovnristen mellem to stænger, som man hænger tøj op, så de får taco-form. De bages i 10-15 minutter, indtil de er let gyldne.
Tilbered Hälsans kök Crispy Mini Filet på en pande med 2 spsk olivenolie i overensstemmelse med anvisningerne på pakken
Til saucen skal du bruge: 1 dl basilikum, 1 dl persille, 1 skalotteløg, 1 limesaft, ½ dl peanuts (eller cashewnødder), ½ dl mandelmælk, ¼ tsk salt og peber. Kom alle ingredienserne til saucen i en blender og blend til en jævn masse.
Kom ingredienserne i dine tacoskaller! Rødkål, salat, Crispy Mini Filet, en halv lime og jalapeños. Når du er klar til servering, dryp saucen efter smag.