Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tagliatelle with Mushrooms and Chicken-Style Breast

Tagliatelle med vegansk "kyllinge"bryst og svampe

Serving 2 servering
Varighed 18 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

180 gram Hälsans Kök Grilled Fillet
150 g tagliatelle pasta
160 g kastanjesvampe, vasket og skåret i skiver
160g pose rucola, spinat eller lignende salat
4 spsk vegansk blød ost alternativ
4 spsk mælkealternativ
2 fed hvidløg
håndfuld frisk persille, hakket
1 tsk olivenolie
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tagliatelle med vegansk "kyllinge"bryst og svampe

Kylling og svampe har været en klassisk kombination, så længe vi kan huske - nogle gange vil du bare have enkle trøstende smage - prøv vores veganske version her lavet med vores utrolige Hälsans Kök Fillets.

Tilberednings instruktioner

1. Kog pastaen

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

2. Tilbered "kyllinge"brystet

Opvarm olien i en slip-let stegepande og steg Hälsans Kök Fillets med svampene i 5 minutter, vend det hele ofte, indtil det er brunet og varmt hele vejen igennem. Tilsæt hvidløg og steg i yderligere et minut.

3. Lav saucen

Pisk flødeosten i en lille skål, og tilsæt gradvist mælkealternativet, indtil saucen er jævn. Tilsæt et godt nip sort peber, hæld derefter i gryden med bryster og svampe, bland godt, så smagene kan blandes.

4. Server op

Dræn pastaen, men gem et par spiseskefulde af det stivelsesholdige pastavand i en separat kop. Smør pastaen med lidt olivenolie og læg den på tallerkenerne. Kom Filleterne tilbage i saucen med lidt af pastavandet, og bland det hele sammen. Hæld brysterne og svampene over den varme pasta. Top med persillen og server med pebret rucolasalat.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
74.3 gram
Energi
565.5 kilokalorier
Fedtstoffer
15.1 gram
Protein
31.6 gram