Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Ingredienser
Tagliatelle med vegansk "kyllinge"bryst og svampe
Kylling og svampe har været en klassisk kombination, så længe vi kan huske - nogle gange vil du bare have enkle trøstende smage - prøv vores veganske version her lavet med vores utrolige Hälsans Kök Fillets.
Tilberednings instruktioner
Opvarm olien i en slip-let stegepande og steg Hälsans Kök Fillets med svampene i 5 minutter, vend det hele ofte, indtil det er brunet og varmt hele vejen igennem. Tilsæt hvidløg og steg i yderligere et minut.
Pisk flødeosten i en lille skål, og tilsæt gradvist mælkealternativet, indtil saucen er jævn. Tilsæt et godt nip sort peber, hæld derefter i gryden med bryster og svampe, bland godt, så smagene kan blandes.
Dræn pastaen, men gem et par spiseskefulde af det stivelsesholdige pastavand i en separat kop. Smør pastaen med lidt olivenolie og læg den på tallerkenerne. Kom Filleterne tilbage i saucen med lidt af pastavandet, og bland det hele sammen. Hæld brysterne og svampene over den varme pasta. Top med persillen og server med pebret rucolasalat.