Forvarm ovnen til 200 ℃. Skræl og skær de søde kartofler i tern. Skær zucchinien på langs i kvarte og derefter i 3 cm stykker.
Ingredienser
Traybake vintersalat med veganske kugler
Nyd et lækkert vegansk måltid med vores Traybake vintersalat med smagfulde veganske kugler. Denne enkle, men tilfredsstillende opskrift kombinerer årstidens grøntsager, stegt til perfektion på en bakke, hvilket resulterer i en dejlig blanding af smag. Spækket med sunde ingredienser er denne vintersalat et velsmagende og nærende alternativ til dine daglige måltider.
Tilberednings instruktioner
Skyl rødbederne og skær dem i samme størrelse som de andre grøntsager. Pil og skær løget i tern. Fordel alle grøntsagerne på en stor bageplade og dryp med olivenolie og grofthakket timian. Smag til med salt og peber.
Rist grøntsagerne i cirka 20 minutter, indtil de er næsten møre, og tilsæt derefter de vegetariske frikadeller. Bag bagepladen i yderligere 10 minutter. Fordel de blandede grøntsager på en tallerken og server med de ristede grøntsager og frikadeller.
Hæld grøntsagerne over salaten og pres lidt citronsaft ovenpå.