Start med at sætte risene over, kog dem som anvist på pakken - giv dem gerne noget salt. Imens risene koger laves peanut saucen og grøntsagerne gøres klar.
Ingredienser
BUDDHA BOWL MED FILET PIECES OG PEANUTBUTTER DRESSING
Prøv den lækre opskrift på en vegetarisk buddha bowl af @onegreenbowlady! En vegetarisk bowl med Filet Pieces af Hälsans Kök
Tilberednings instruktioner
I en lille grydes tilføjes vand, hoisinsauce, fiskesauce, peanutbutter og saften fra 1/2 lime. Kog det op og smag saucen til med limesaft. Sæt saucen til side og lad den køle af.
Kog noget vand i en elkedel til edamame bønnerne. Læg dem i blød i en skål med det kogende vand i nogle minutter og si så vandet fra.
Skyld grønsagerne og start med at halvere agurken, tag det våde ud midten af agurken ud med en teske og riv agurken på et rivejern. Riv også gulerod og spidskål fint. Skær mango og avocado i små stykker. Hak chili, peanuts og koriander.
Steg Filet Pieces på en varm pande i 4 - 7 min. Steg dem i lidt olie og giv dem godt med salt og peber.
Saml din Buddha Bowl med ris i bunden, grøntsager, peanutbuttersauce og top med chili, peanuts og koriander. Velbekomme!