Pil, hak og steg løg og hvidløg i lidt olivenolie til det er gennemsigtigt. Tilsæt de hakkede tomater. Bring det i kog og lad det simre i cirka 15 minutter.
Ingredienser
180 gram Hälsans Kök Plant-based Balls
400 gram knuste, dåsetomater
50 gram rucola, rå
6 gram løg, rå
3 gram hvidløg, rå
102 gram PEPPERIDGE FARM, 100% hamburgerboller med fuld hvede
14 gram Olie, oliven, salat eller madlavning
Vegan Balls Sub Sandwich
Forkæl dig selv med den ultimative veganske komfortmad med vores Vegan Balls Sub Sandwich. Med sin kombination af solide teksturer og læskende smag er denne sandwich et tilfredsstillende valg til frokost eller middag, hvilket beviser, at veganske måltider kan være både lækre og mættende.
Tilberednings instruktioner
1. Svits saucen
2. Kog de veganske kugler
Kog de veganske kugler efter anvisningen på pakken og bland dem med tomatsaucen.
3. Forbered bollerne
Skær bollerne i skiver på langs og rist de afskårne sider i en varm stegepande.
4. Server på bollen og nyd!
Hæld frikadellerne med sauce på bollerne og pynt med en håndfuld rucola.
MADLAVNINGSTIPS
Pynt:
Også god med revet (vegansk) ost
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
52.7 gram
Energi
361.2 kilokalorier
Fedtstoffer
5.9 gram
Protein
25.9 gram