Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
filet pieces fingerfood

Veganske "kyllinge" spyd

Serving 2 servering
Varighed 10 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

0,5 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
1 forårsløg
1 spsk yakitori wok sauce
1 tsk sesamfrø
Lidt purløg til pynt
4 cocktailpinde
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Veganske "kyllinge" spyd

Prøv de lækre spyd med de vegansk "kylling". Retten er den perfekte snack til tapasbordet eller madpakken. Nemt og lækkert og elsket af hele familien.

Tilberednings instruktioner

1. Tilføj Filet Pieces og forårsløg på spyddene

Skær forårsløget i stykker. Tilføj skiftevis Filet Pieces og forårsløgene på spydene.

2. Pensel med yakitori sovs og steg

Brug en pensel til at tilføre spydene yakitorisovs. Steg spydene på begge sider med lidt olie i par minutter på en pande.

3. Pynt og server!

Drys med sesamfrø og finthakket purløg.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
2.5 gram
Energi
97.2 kilokalorier
Fedtstoffer
3.7 gram
Protein
12.5 gram