Skær forårsløget i stykker. Tilføj skiftevis Filet Pieces og forårsløgene på spydene.
Ingredienser
0,5 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
1 forårsløg
1 spsk yakitori wok sauce
1 tsk sesamfrø
Lidt purløg til pynt
4 cocktailpinde
Veganske "kyllinge" spyd
Prøv de lækre spyd med de vegansk "kylling". Retten er den perfekte snack til tapasbordet eller madpakken. Nemt og lækkert og elsket af hele familien.
Tilberednings instruktioner
1. Tilføj Filet Pieces og forårsløg på spyddene
2. Pensel med yakitori sovs og steg
Brug en pensel til at tilføre spydene yakitorisovs. Steg spydene på begge sider med lidt olie i par minutter på en pande.
3. Pynt og server!
Drys med sesamfrø og finthakket purløg.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
2.5 gram
Energi
97.2 kilokalorier
Fedtstoffer
3.7 gram
Protein
12.5 gram