Forvarm ovnen til 180℃. Kog risene efter anvisningen på pakken og varm kidneybønnerne forsigtigt op.
Ingredienser
Vegansk fredags fakeaway burrito
Take Away fra dit eget køkken? Ja! Skab din egen veganske Fake away Burrito med Hälsans kök sojafars og nyd alle smagene. Vi lover, at det smager endnu bedre end direkte fra Taco-lastbilen!
Tilberednings instruktioner
Pil og hak hvidløget fint. Pluk krydderurterne groft, skær jalapeñoen i skiver og salaten i tynde strimler.
Steg hvidløget i 1 minut til det er blødt i lidt olie, tilsæt tomatpuréen og steg lidt. Tilsæt de kogte ris og steg i et par minutter, indtil risene har fået helt farve.
Steg Hälsans kök sojafars i en stegepande og tilsæt den mexicanske krydderiblanding.
Varm tortillaerne på skift i ovnen (eller en varm stegepande). Smør tortillaerne med creme fraiche, men lad være 3 cm fra kanten af tortillaen. Fordel ovenpå (over midten) en 7 cm bred 'sti' af guacamole, med et lag Pico de Gallo ovenpå.
Fordel lidt salat, et lag ris, nogle bønner og et tykkere lag "hakket kød" ovenpå. Lad 3 cm være fri på siderne. Til sidst drysses groft plukket koriander og jalapeñopeberskiver ovenpå.
Fold siderne over fyldet og rul tortillaerne sammen. Rul dem i papir og skær burritoen i halve. Server med eventuelle rester af guacamole og pico de gallo. Nyd din specielle Fakeaway Burrito!