Kog nudlerne og skyl dem straks i koldt vand, når de er kogt. Skær rødkålen i fine strimler og hak broccoli, zuccini og forårsløg i bidder.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces (320g)
1 pakke ris- eller ægnudler
½ zucchini
¼ rødkålshoved
1 broccoli
1 bundt forårsløg
3 spsk mirin
3 spsk soja
Sriracha
Sesamfrø
VEGANSK NUDELWOK MED FILÉT PIECES
Veganske nudlework med vores alternativ til kylling - Filet Pieces. En nem ret til en travl hverdag, som hverken går på kompromis med kvalitet eller smag. God fornøjelse!
Tilberednings instruktioner
1. Kog nudlerne og skær grøntsagerne
2. Steg Filét Pieces
Opvarm olie i en stegepande og svits Filét Pieces sammen med grøntsagerne, til de har fået en god farve.
3. Saml og server!
Vend nudlerne i og overhæld med mirin og soja. Servér og top med sriracha eller en anden chilisauce samt sesamfrø.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
29.2 gram
Energi
276.2 kilokalorier
Fedtstoffer
6 gram
Protein
26.8 gram