Start med at finthakke løg, hvidløg, gulerødder og svampe. Opvarm olien i en pande og steg det hele i 5-10 minutter, indtil det er blødgjort. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen Vegansk Soyafars, pasta, ost og basilikum og kog i 15-20 minutter, indtil saucen er tyknet.
Ingredienser
2 pakker Hälsans Kök Vegansk Soyafars (600 g)
2 store gulerødder
1 stang selleri
200 g svampe
600 g hakkede tomater
1 stort løg
3 fed hvidløg
2 spsk tomatpuré
2 stk grøntsagsbuillon
Lille knivspids muskatnød
2 spsk olivenolie
Peber
50 g valgfri ost
Friske basilikumblade
Salt
600 gram spaghetti
VEGANSK SPAGHETTI BOLOGNESE MED SOYAFARS
Leder du efter et vegansk alternativ på en sand familieklassiker. Prøv vores opskrig på en vegansk spaghetti bolignese med vores fars lavet på sojabønner.
Tilberednings instruktioner
1. Skær og steg grøntsagerne
2. Kog pastaen
Kog vand i en stor gryde og tilføj pastaen. Tilbered i henhold til instruktionerne på pakken. Når pastaen er tilberedt drænes den for vand men lad 3-4 spiseskefulde kogevand blive.
3. Tilsæt det veganske fars
Tilsæt Vegansk Soyafars i tomatsaucen og varm det igennem i 3-4 minutter, tilsæt lidt af pastakogevandet, hvis det kræves.
4. Smag til og server!
Smag til med salt og peber. Server din spaghetti bolognese med pasta, toppet med din foretrukne ost og frisk basilikum.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
50.9 gram
Energi
476.1 kilokalorier
Fedtstoffer
15.7 gram
Protein
32.4 gram