Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan tex mex

Vegansk Texmex Nugget Bowl

Serving 2 servering
Varighed 15 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

200 gram Hälsans Kök Nuggets
4 spsk kidneybønner
1 hoved romainesalat
1 rød peberfrugt
2 spsk majskerner
1 rødløg
1 lime
1 tsk røget paprikapulver (sød eller varm)
2 spsk mayonnaise
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk Texmex Nugget Bowl

Nyd smagen af vores veganske Texmex Nugget Bowl - sprøde veganske nuggets, friske grøntsager, saftig salsa, cremet avocado og syrlig limedressing. En sand fornøjelse!

Tilberednings instruktioner

1. Forbered grøntsagerne

Pil og skær løget i halve ringe, drys rigeligt med limesaft og lad det stå lidt. Dræn majs og bønner og bland mayonnaisen med paprikapulveret. Hak peberfrugten og del romainesalatbladene i en 'skål' eller dyb tallerken.

2. Steg nuggets

Fordel bønner, majs, peberfrugt og løg over salaten og steg nuggets efter pakkens anvisning, indtil de er sprøde og brune.

3. Top med nuggets og server!

Læg nuggetsene oven på salaten og server med den "smokey" paprikamayonnaise.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
39.4 gram
Energi
365.8 kilokalorier
Fedtstoffer
13.6 gram
Protein
21.4 gram