Varm olivenolien i en gryde og steg halvdelen af løgene med risen, indtil den er glasagtig. Opløs en terning grøntsagsbuillon med ca. en halv liter vand og tilsæt risene. Kog ca. 15 minutter.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Plant-based Balls (300g)
1 løg
200 g brune ris
100 g sorte bønner (fra dåse)
150 g dåsemajs
1 dåse hakkede tomater
½ rød chili
1 spsk spidskommen
1 spsk tørret koriander
4 kviste frisk koriander
2 spsk olivenolie
1 terning grøntsagsbuillon
2 peberfrugter
PLANT-BASED BALLS MED BØNNER OG MAJS
Prøv vores vegetariske ret med plantebaserede boller med ris og bønner. Lækkert og nemt!
Tilberednings instruktioner
1. Steg løg og kog ris i bouillon blanding
2. Tilføj bønner
Tilsæt bønnerne til risen i de sidste 5 minutter.
3. Steg de plantebaserede boller
Forbered Hälsans Kök Plant-based Balls i henhold til instruktionerne på pakken.
4. Steg de resterende grøntsager
Fjern risen fra gryden og steg halvdelen af løg, peberfrugter og chili af i 2 minutter. Tilsæt krydderierne og steg i et halvt minut.
5. Tilsæt de hakkede tomater
Tilsæt de hakkede tomater til gryden og lad dem simre i ca. 15 minutter.
6. Tilsæt de plantebaserede boller
Tilsæt Plant-based Balls og majs til gryden i de sidste 5 minutter.
7. Saml og server!
Server risene med Plant-based Balls i chilisauce. Pynt med frisk koriander.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
65.4 gram
Energi
475.6 kilokalorier
Fedtstoffer
13.8 gram
Protein
23.3 gram