Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
28dcd1e137f587a98692224491cff85d_180104_Meatballs_with_chili_and_black_rice.jpg

PLANT-BASED BALLS MED BØNNER OG MAJS

Serving 4 servering
Varighed 25 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Plant-based Balls (300g)
1 løg
200 g brune ris
100 g sorte bønner (fra dåse)
150 g dåsemajs
1 dåse hakkede tomater
½ rød chili
1 spsk spidskommen
1 spsk tørret koriander
4 kviste frisk koriander
2 spsk olivenolie
1 terning grøntsagsbuillon
2 peberfrugter
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

PLANT-BASED BALLS MED BØNNER OG MAJS

Prøv vores vegetariske ret med plantebaserede boller med ris og bønner. Lækkert og nemt!

Tilberednings instruktioner

1. Steg løg og kog ris i bouillon blanding

Varm olivenolien i en gryde og steg halvdelen af løgene med risen, indtil den er glasagtig. Opløs en terning grøntsagsbuillon med ca. en halv liter vand og tilsæt risene. Kog ca. 15 minutter.

2. Tilføj bønner

Tilsæt bønnerne til risen i de sidste 5 minutter.

3. Steg de plantebaserede boller

Forbered Hälsans Kök Plant-based Balls i henhold til instruktionerne på pakken.

4. Steg de resterende grøntsager

Fjern risen fra gryden og steg halvdelen af løg, peberfrugter og chili af i 2 minutter. Tilsæt krydderierne og steg i et halvt minut.

5. Tilsæt de hakkede tomater

Tilsæt de hakkede tomater til gryden og lad dem simre i ca. 15 minutter.

6. Tilsæt de plantebaserede boller

Tilsæt Plant-based Balls og majs til gryden i de sidste 5 minutter.

7. Saml og server!

Server risene med Plant-based Balls i chilisauce. Pynt med frisk koriander.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
65.4 gram
Energi
475.6 kilokalorier
Fedtstoffer
13.8 gram
Protein
23.3 gram