Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
nuggets with dip

VEGANSKE NUGGETS MED TRE DIPSAUCER

Serving 4 servering
Varighed 25 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Nuggets (300 g)
250 g mango
200 g orange peberfrugt
60 g forårsløg
½ rød chili
2 spsk olivenolie
2 dl grønne ærter
2 fed hvidløg
½ dl frisk mynte
½ dl frisk koriander
½ dl persille
½ tsk kommen
Salt
Peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGANSKE NUGGETS MED TRE DIPSAUCER

Prøv vores populære veganske nuggets med tre hjemmelavede dips. En mangosalsa, en tomatsalsa og en grøn ærtepesto. Velbekomme!

Tilberednings instruktioner

1. Mangosalsa

Skær mango og peberfrugt i tern. Skær forårsløg og chili i fine strimler. Bland det hele med 1 spsk olivenolie og smag til med salt.

2. Grøn ærtepesto

Blend ærter, 1 fed hvidløg, frisk mynte, 1 spsk olivenolie og citronsaft med en stavblender og smag til med salt og peber.

3. Tomatsalsa

Blend tomater, grillede peberfrugter, persille og kommen med en stavblender og smag til med salt og peber.

4. Steg dine nuggets og server!

Steg dine veganske nuggets i henhold til instruktionen på pakken og servér straks med dipsaucerne.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
36.1 gram
Energi
322 kilokalorier
Fedtstoffer
13.4 gram
Protein
15.6 gram