Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
8ee597669ef46e5532705635f0097659_180104_Nuggets_with_roasted_sweet_potato_and_a_meal_salad_with_peanut_dressing.jpg

NUGGETS MED BAGT SØD KARTOFFEL OG SALAT MED CHILI DRESSING OG PEANUTS

Serving 2 servering
Varighed 30 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

ca 1/2 pakke Hälsans Kök Veganske Nuggets (150-200g)
2 stk sød kartoffel
150 g blandet salat
3 tomater
1 agurk
1 rød chili
1 fed hvidløg
3 spsk ristede peanuts
4 spsk eddike
5 spsk olivenolie
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

NUGGETS MED BAGT SØD KARTOFFEL OG SALAT MED CHILI DRESSING OG PEANUTS

Leder du efter ny inspiration til frokost eller aftensmaden, så prøv vores opskrift på en lækker salat med vegetariske nuggets og søde kartofler.

Tilberednings instruktioner

1. Bag de søde kartofler

Forvarm ovnen til 200°C. Skær de søde kartofler i både, drys med salt, peber og 2 spsk olivenolie. Sæt dem i ovnen og bag i ca. 25 minutter, indtil de er bløde og har fået lidt farve.

2. Skær grøntsagerne

Fordel salaten ud på 4 tallerkner. Skær dernæst tomaterne i mindre stykker og agurken i lange skiver. Fordel tomater, agurker og de bagte søde kartofler ud over salaten.

3. Lav dressingen

Rør 2 spiseskefulde olie med eddike, chili og hvidløg. Smag til med salt og peber.

4. Steg de vegetariske nuggets

Steg Hälsans Kök Nuggets i resten af olien, og hak jordnødderne groft. Del nuggets og jordnødder over salaterne og dryp med dressingen.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
55.6 gram
Energi
806.2 kilokalorier
Fedtstoffer
55.9 gram
Protein
23.4 gram