Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
526b5001485bd972a5c2c2c395e6005c_190226_GG_Pink_Sensation_Incredible_Burger.jpg

SENSATIONAL BURGER MED FENNIKEL-SLAW & LIMEMARINERET RADISE

Serving 2 servering
Varighed 32 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

1 pakke Sensational Burger (2 burgere)
2 burgerboller
1 rødløg
6 radiser
1 lime
En håndfuld rucola salat
En håndfuld spinatblade eller almindelig grøn salat
½ fennikel
½ æble
3 spsk mayonnaise
2 spsk rødbedehummus
Salt
Peber
Tomatketchup
En lille håndfuld frisk estragon
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

SENSATIONAL BURGER MED FENNIKEL-SLAW & LIMEMARINERET RADISE

Leder du efter en mere smagfuld opskrift på en vegetarisk burger, så led ikke længere. Denne saftige burger kommer med fennikel-slaw, limemarineret radiser og ikke mindst, vores lækre veggie bugerbøf (Sensational Burger). Velbekomme!

Tilberednings instruktioner

1. Skær og mariner løg og radiser

Skær løg i ringe og radiserne i tynde skiver. Læg både løg og radiser i en skål og pres limer over. Lad det marinere i limejuicen, mens du laver resten af trinene i opskriften.

2. Lav fennikel-slaw

Sådan laver du fennikel-slaw med æble: Finhak eller riv fennikel og æble. Læg i en skål og bland med en spsk mayonnaise og krydr med salt og peber.

3. Lav estragon mayonnaise

Finhak estragon og rør det sammen med en spsk mayonnaise.

4. Steg Sensational Burgers og varm bollerne

Steg eller grill Hälsans Kök Sensational Burgers i henhold til instruktionerne på pakken. Varm også burgerboller på grillen eller i ovn.

5. Saml og server!

Så er det tid til at bygge burgeren! Start med den nederste burgerbolle, spredt generøst med rødbedehummus. Anbring derefter spinatbladene og tilsæt estragon mayonnaise ovenpå. Så er det tid til Sensational Burger! Top burgeren med fennikel-slaw, rødløg, radiser og rucola. Oven på den anden burgerbolle kan du lægge lidt tomatketchup og ekstra estragon mayonnaise. Sæt låget på, og voila! Velbekommen!

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
49.7 gram
Energi
472.4 kilokalorier
Fedtstoffer
18.7 gram
Protein
20.4 gram