Bland yoghurt med 1 spsk olie, hakket koriander og en knivspids mexicanske krydderier. Smag til med salt og peber.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Grilled Fillet (300 g/4 stk. fillet)
1 stor gulerod
2 avocadoer
1 skalotteløg
300 g rødkål
100 ml yoghurt
Frisk koriander
1 tsk mexicanske krydderier
1 lime
4 store tortillas
Salt
Peber
FAJITAS MED GRILLED FILLET
Prøv de vegetariske fajitas for en nem og hurtig aftensmad eller frokost. Tilføj gerne dine yndlings ingredienser for ekstra smag!
Tilberednings instruktioner
1. Lav dressingen
2. Mariner og bag de grillede fileter mariner og bag de grillede fileter
Tænd ovnen på 180 °C. Riv gulerødden og skær skalotteløg fint. Rør grøntsagerne sammen med yoghurtdressingen i en skål. Mariner Hälsans Köks Grilled Fillet med resten af olien og mexicanske krydderier og læg dem på en bradepande. Bag i ovnen i 10-12 minutter til de er brune. Halver stykkerne på langs.
3. Saml og server
I mellemtiden skæres avocado i lange skiver og drysses med limejuice. Varm tortillas op til sidst og fyld dem med coleslaw, avocado og Grilled Fillet. Pynt hver tortilla med lidt frisk koriander.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
49 gram
Energi
428.9 kilokalorier
Fedtstoffer
18.7 gram
Protein
19.1 gram