Skær forårsløgene i skiver. Kog nudlerne og tilsæt forårsløgene i slutningen af kogetiden. Skyl nudlerne og løgene i koldt vand.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Grilled Fillet (300 g/4 stk.)
100 g glasnudler
4 forårsløg
4 gule beder
10 radiser
Frisk koriander
4 tsk revet ingefær
2 fed hvidløg
0,75 dl let soja
1 lime
1 spsk sesamolie
1 spsk agave eller ahornsirup
Sesamfrø
INGEFÆR MARINEREDE GRILLED FILLET MED NUDELSALAT
Lækker vegetarisk nudelsalat med Hälsans Köks Grilled Fillets, som fremstår som det perfekte alternativ til kylling. Nem og hurtig ret, som ikke går på kompromis med smagen.
Tilberednings instruktioner
1. Kog nudlerne
2. Skær grøntsagerne
Skær gulbeder og radisser fint med en kniv eller på et rivejern.
3. Lav marianaden
Bland alle ingredienser til marinaden. Steg filéterne og pensl dem med marinaden. Brug marinaden, der bliver tilovers, som dressing til nudelsalaten.
4. Pynt og server!
Server og top med frisk koriander og sesamfrø.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
38 gram
Energi
273.7 kilokalorier
Fedtstoffer
6.6 gram
Protein
13.1 gram