Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
sommersalat

MARINEREDE GRILLED FILLET MED QUINOA OG HUMMUS MED GRØNNE ÆRTER

Serving 4 servering
Varighed 30 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Grilled Fillet
2 dl quinoa
250 g grønne ærter (frosne)
1 pakke fetaost (150 g)
1 bundt friske asparges
1 pose spinatblade (200 g)
3 tsk soja
2 spsk honning
50 g granatæblekerner
olivenolie (til stegning og marinade)
1 fed hvidløg
1 bouillonterning
Citron efter smag
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

MARINEREDE GRILLED FILLET MED QUINOA OG HUMMUS MED GRØNNE ÆRTER

Lækker og hurtigt ret som både kan laves til frokost eller aftensmad. Velbekomme!

Tilberednings instruktioner

1. Kog quinoa

Tag de grønne ærter ud af fryseren og lad dem tø. Kog quinoa ifølge instruktionerne på pakken, helst med bouillon tilsat i vandet.

2. Lav en marinade og steg fileterne

Bland en marinade af soja, honning og olivenolie. Marinér fileterne med marinaden og læg dem på grillen eller på panden (se pakken for instruktioner om tilberedning). Grill eller steg også asparges.

3. Lav ærte-hummus

Bland ærterne, citron saft, hvidløg, lidt olie, salt og peber med en stavblender.

4. Saml og server!

Lav en salat med quinoa, asparges og spinatblade. Smuldr fetaosten ud over. Skær den grillede filet i tynde skiver og læg den sammen med salaten. Top med granatæblekerner og server med ærte-hummus!

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
63.5 gram
Energi
531.9 kilokalorier
Fedtstoffer
16.5 gram
Protein
32.8 gram