Vask salathovedet og hiv salatbladene af. Riv dem i grove stykker og fordel dem over 2 tallerkner.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Grilled Pieces (180g)
1 stk. hovedsalat
1 bundt radiser
100 g sukkerærter
2 forårsløg
300 g grønne asparges
100 g yoghurt eller skyr naturel
2 spsk revet parmesanost
4 spsk olivenolie
1 tsk grov sennep
1 tsk tørret estragon
½ lime
FORÅRSSALAT MED GRILLED PIECES OG ASPARGES
Lækker forårssalat med Grilled Pieces og asparges. Den er nem og elsket af hele familien. Velbekomme!
Tilberednings instruktioner
1. Vask og skær grøntsagerne
2. Kog sukkerærter og skær radiser og forårsløg
Rengør radiserne, efterlad et stykke stilk og halver dem i længden. Kog en gryde med vand og kog sukkerærterne i 1 minut, dræn og skyl. Skær forårsløgene i ringe og øs alle grøntsagerne over salatbladene.
3. Steg Grilled Pieces og asparges
Varm en grillpande op. Steg først asparges med 2 spsk olie i 5 minutter. Efter halvdelen af tiden er gået tilsættes Grilled Pieces sammen med resten af olien.
4. Bland dressing, saml og server!
Bland i mellemtiden yoghurt, parmesanost, sennep, tørret estragon og limesaft sammen til en dressing. Placer de Grilled Pieces og asparges på salaten og tilsæt dressingen. Velsmagende med brød til.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
38.3 gram
Energi
680.1 kilokalorier
Fedtstoffer
42.2 gram
Protein
39.8 gram