Steg grøntsagerne med krydderurterne på en pande i olien, indtil de bliver gennemsigtige (ca. 5 minutter). Tilsæt derefter farsen og steg i yderligere 3 minutter. Tilsæt derefter vinen til gryden.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök vegan sojafars
1 stort løg, pillet og finthakket
2 stænger selleri, finthakket
100 g gulerødder, skrællet og skåret i tern
1 spsk olivenolie til stegning
2 tsk italienske krydderurter (eller friske)
1 spsk tomatpure
1 lille glas rødvin (valgfrit)
2 x 400g dåse hakkede tomater
friskkværnet sort peber
1 spsk frosne ærter
800 g af friske gnocchi
Veggie Gnocchi Bolognese
Hvis du leder efter et twist på din normale spaghetti bolognese - du skal prøve den med friske gnocchi - det er comfort food, når det er bedst.
Tilberednings instruktioner
1. Steg grøntsagerne og farsen
2. Tilføj de hakkede tomater, tomatpuré og ærter og bring i kog
Rør de hakkede tomater, tomatpuré og ærter i. Bring det i kog under forsigtig omrøring og varm op til det hele er rygende varmt. Smag til med salt og peber.
3. Kog gnocchierne
Kog gnocchierne efter pakkens anvisning. Dræn dem og dryp med olivenolie.
4. Saml og server!
Til servering hældes forsigtigt gnocchien i Bolognese saucen og serveres med revet ost og en sidesalat med urteblade.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
153.7 gram
Energi
839.8 kilokalorier
Fedtstoffer
11.9 gram
Protein
41.8 gram