Skær løget i halve ringe og hak hvidløget. Skær peberfrugten i strimler. Steg det hele i en gryde i cirka 10 minutter i rigeligt olie, drys med paprikapulveret og steg forsigtigt i et par minutter mere.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök plant-based balls
200 g perlecouscous
2 røde og 1 grøn peberfrugt
1 stort løg
1 fed hvidløg
700 ml grøntsagsbouillon
2 dåser hakkede tomater (ca. 400 gram hver)
et skvæt (vegansk) fløde
2 tsk røget paprika
et lille bundt persille (til pynt)
olie til stegning
One-Pan Pearl Couscous 'Gullasch '
Denne hjertevarme Couscous-ret Gullasch lavet med Hälsans Kök plantebaserede boller er virkelig hurtig og nem at lave, og du behøver kun én pande!
Tilberednings instruktioner
1. Skær og steg løg, hvidløg og peberfrugt
2. Bring vand i kog med couscous og bouillon
Tilsæt couscous og bouillon og bring det i kog. Lad det simre i cirka 8 minutter, indtil couscousen netop er kogt.
3. Tilsæt de vegetariske kugler og hakkede tomater
Tilsæt kuglerne i og tilsæt de hakkede tomater. Bring det i kog og lad det simre i cirka 5-10 minutter til kuglerne er helt varme.
4. Smag til med krydderier og fløde
Smag til med (evt.) salt og peber. Rør et skvæt fløde i gullaschen og drys med grofthakket persille.
MADLAVNINGSTIPS
Serveringsforslag.
Lækkert med en salat af fx hjertesalt, tomater og tern af fetaost. Med en dressing af rødvinseddike, olivenolie og en teskefuld honning og en teskefuld sennep
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
56.5 gram
Energi
394.6 kilokalorier
Fedtstoffer
8.6 gram
Protein
23.6 gram