Skræl og skær mango i tern og agurk (uskrællet) i skiver/strimler. Skær løget i ringe, og påfør ringene med saften fra en halv lime. Lad dem marinere i nogle minutter. Rens bønnespirerne ved at vaske dem og fjerne de tynde tråde fra stilkene.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 lille mango
¼ agurk
1 lille rødløg
1 lime
50 g bønnespirer
½ rød peber uden kerner
2 spsk cashewnødder
150 g risnudler
1 tsk revet frisk ingefær
4 spsk salt sojasovs
1 tsk ingefærsirup
lille bundt frisk koriander
Asiatisk salat m. Hälsans Kök Filet Pieces
Leder du efter en let, hurtig og vegansk middag? Prøv vores Hälsans Kök Filet Pieces i en thai-inspireret salat med nudler, mango og spirede bønner!
Tilberednings instruktioner
1. Skær mango og løg
2. Tilbered nudlerne
Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken og når de er færdige så skyl nudlerne under koldt vand.
3. Lav dressingen
Lav en dressing med ved at blande sojasovs, limesaft, revet ingefær, hakket rød peber og ingefærsirup sammen i en skål.
4. Steg Hälsans Kök Filet Pieces
Steg Hälsans Kök Filet Pieces efter anvisningen på pakken. Bland mangoen, agurk, mango, de marinerede løgring og nudlerne. Smag det til med lidt dressing og fordel på tallerkenerne.
5. Saml og server!
Kom de stegte Hälsans Kök Filet Pieces ovenpå nudlerne og pynt med koriander og cashewnødder. Server med den resterende dressing, så den kan påføres efter præference.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
50.9 gram
Energi
514.4 kilokalorier
Fedtstoffer
14.4 gram
Protein
45 gram