Kom rødbeder, vegansk yoghurt og citronsaft i en blender og blend indtil du får en jævn konsistens. Smag til med salat og peber efter din præference.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Falafel
140 g rødbeder
1 avocado
1 tsk sorte sesamfrø
200 g edamame bønner
4 håndfulde lammesalat
10 g vegansk ost
4 spsk vegansk yoghurt
et par radiser
2 spsk pistacienødder
1 kop spidskommen
½ tsk hvidløgspulver
1 tsk citronskal
1 sag citronsaft
peber og salt
1 lime (saft og skal)
Et par kviste koriander
2 spsk mandler
Falafel Poké Bowl fuld af smag
En opskrift fuld af smag, grøntsager og farver! Perfekt til en lækker frokost, lavet med vores veganske Hälsans Kök falafler.
Tilberednings instruktioner
1. Lav rødbedehummusen
2. Steg falaflerne
Steg dine Hälsans Kök falafler på en pande efter anvisningerne på pakken. Husk at vend dem så alle sider bliver sprøde og brune.
4. Saml og server!
Fordel lammesalat, den blendede rødebedehummus, radiser, pistacienødder, mandler, sojabønner og avocado på tallerkenerne. Tilføj derefter de stegte falafeler, sorte sesamfrø og yoghurtsaucen. Velbekomme!
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
46.5 gram
Energi
449.4 kilokalorier
Fedtstoffer
18.2 gram
Protein
26.3 gram