Pil og halver løget og skær halvdelene i tynde både eller halve ringe. Drys dem generøst med limesaft og lad dem marinere et stykke tid. Steg falaflen efter anvisningen på pakken.
Ingredienser
190 gram Hälsans Kök Falafel
1 rødløg
2 snack agurker
1 pose lammesalat
1 lime
200 g grøn hummus (færdig eller hjemmelavet)
1 spsk Zaatar
Grøn falafel salat
Sprød falafel, friske grøntsager og cremet grøn hummus. Denne opskrift er en lækker plantebaseret fornøjelse.
Tilberednings instruktioner
1. Steg falaflen
2. Server og nyd!
Skær agurken i skiver og skær agurken i skiver. Hæld et tykt lag hummus over en tallerken. Fordel lidt lammesalat ovenpå og derefter falafelkuglerne. Pynt med agurkeskiver, rødløg, mynte og drys med za-atar.
MADLAVNINGSTIPS
Lækkert med
Drys grofthakket mynte på toppen og server med fladbrød eller pitabrød
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
22.2 gram
Energi
197.8 kilokalorier
Fedtstoffer
8.9 gram
Protein
6.2 gram