Pil og hak løget. Varm 2 spsk madolie op i en stor stegepande og steg filetstykkerne med løget i ca. 5 minutter. under omrøring.
Ingredienser
640 gram Hälsans Kök Filét Pieces
2 dåser hakkede tomater (400 g)
1 dåse majs (140 g drænet)
1 dåse kidneybønner (ca. 250 g drænet)
1 rødløg
1 pose mexicansk chili/tacokrydderi
Vegansk Chili Sin Carne med filetstykker
Krydr din middag med denne solide Chili Sin Carne! Pakket med bønner, grøntsager og Hälsans Köks Vegan Filet-stykker, er det et plantebaseret twist på en klassiker.
Tilberednings instruktioner
1. Steg filetstykkerne
2. Tilsæt krydderierne og lad det simre
Steg de mexicanske krydderier i et minut og tilsæt de hakkede tomater. Bring det i kog, sænk varmen og lad det simre i ca. 5 minutter.
3. Tilsæt kidneybønnerne og server
Dræn imens kidneybønnerne og majsen, tilsæt dem og bring det i kog igen.
MADLAVNINGSTIPS
Serveringstips
Lækkert med kogte ris, wrap tortillas (eller tortilla chips), blandet salat med avocado, tomater og rødløg samt salsa og creme fraiche.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
47.4 gram
Energi
473.3 kilokalorier
Fedtstoffer
10 gram
Protein
46.3 gram