Skær snack peber i tern og jalapeño peber i tynde ringe. Steg dem glasagtige i lidt olie. Tilsæt paprika, steg kort og tilsæt de drænede kidneybønner og majs. Varm blandingen kort, omrør lejlighedsvis, og hold den varm ved at lægge et låg på den.
Ingredienser
2 pakker Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
500 g kidneybønner
140 g dåsemajs
1 rød snack peber
1 frisk jalapeño peber
½ tsk paprika
4 spsk olie
Salsa (150 g)
Tortillachips
SENSATIONAL MEXICANSKE CHORIZOPØLSER
Prøv vores udgave af en mexicansk hotdog med vores vegetariske chorizopølser. Perfekte på både en grill eller pande!
Tilberednings instruktioner
1. Lav grøntsagsblandingen
2. Steg Sensational Chorizo pølser
Steg eller grill Sensational Chorizo pølser brune i henhold til instruktionerne på pakken.
3. TIlsæt grøntsagsblandingen i de splittede pølser
Skær pølserne på langs, men ikke helt over. Tilsæt den varme blanding i pølserne og tilsæt lidt salsa. Pynt med frisk koriander og tortillachips.
4. Server og nyd!
Serveres med resten af den varme blanding. Et tip er at servere med hjemmelavet guacamole og creme fraiche.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
162.1 gram
Energi
1301 kilokalorier
Fedtstoffer
51 gram
Protein
50.7 gram