Bland olien med cajunkrydderiet og mariner Filét Pieces. Varm en pande og steg dem i henhold til instruktionerne på pakken, indtil de er gyldenbrune.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces (320g)
125 g kidneybønner (fra dåse)
125 g dåsemajs
1 avocado
2 røde peberfrugter
2 tomater
4 gulerodstortillaer (eller anden vegetabilsk tortilla)
100 ml crème fraîche
1 spsk cajun krydderier
En håndfuld frisk koriander
3 spsk plantebaseret olie
MEXICANSKE TORTILLAS MED FILÉT PIECES
Vegetariske mexicanske tortilla med Filet Pieces for hele familien. Nem, hurtig og lækker ret til den travle hverdag.
Tilberednings instruktioner
1. Mariner og steg dine Filet Pieces
2. Skær grøntsagerne
Hæld vandet fra bønner og majs. Vask de friske grøntsager og skær dem i tern. Bland grøntsagerne med majsen.
3. Varm tortillabrødene
Varm tortillas i henhold til instruktionerne på pakken.
4. Tilføj Filet Pieces
Varm bønnerne med Filét Pieces de sidste par minutter.
5. Saml og server!
Dæk halvdelen af en tortilla med blandingen af cajun-marinerede Filét Pieces og bønner og top med grøntsagerne. Pynt med en god klat crème fraîche og koriander og fold tortillaen som du ønsker.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
45.6 gram
Energi
602.3 kilokalorier
Fedtstoffer
35 gram
Protein
29 gram