Kog 500 ml vand og opløs en bouillonterning. Læg Filet pieces i en skål og hæld bouillonen over. Læg til side og lad filetstykkerne sidde og trække i fonden, mens du forbereder de resterende trin
Ingredienser
Vegansk regnbue sushi
Vil du gerne give liv til din fredag aften? Vi forslår veganske farverige sushi-stykker med Hälsans köks Filet pieces. Del disse dejlige stykker med din familie og venner, så du kan takke os senere!
Tilberednings instruktioner
Kog sushirisene efter anvisningen på pakken. Dryp eddikeblandingen over de varme, nykogte ris og bland sammen. Lad risene køle af til lunken.
Varm en pande op med rigeligt vand. Blancher spinaten meget kort, skyl under koldt vand, afdryp og tør. Skræl og skær guleroden i tynde strimler og blancher i 30 sekunder. Dræn og skyl under koldt vand. Skær agurk, peber og mango i tynde strimler af samme størrelse.
Rør soja, miso, riseddike og sukker sammen til en sauce
Læg et stykke tang på en bambusmåtte med den blanke side nedad. Fordel et lag kogte ris jævnt over det, efterlad omkring 4 cm af tangen afdækket.
Fordel en stribe bladspinat fra venstre mod højre lidt over midten af risene. Placer Filet pieces i en række
Fordel grøntsagerne jævnt over filetstykkerne. Rul risene over fyldet ved hjælp af sushimåtten og forsegl rullen med 2 cm kant af nori.
Skær sushirullen med en skarp kniv dyppet i varmt vand i cirka 1 1/2 cm skiver. Anret sushien på et stort fad drysset med sesamfrø, syltet ingefær og soyasovsen. Nyd din hjemmelavede fakeaway-kreation!